Oscillerende Multitool

Een multitool is een multifunctioneel gereedschap met allerlei verschillende soorten functies. Met een accu multitool kunt u zowel schuren als snijden, u kunt zelfs een zakmes een multitool noemen. Eigenlijk is het een tool waarmee diverse werkzaamheden makkelijk uitgevoerd kunnen worden.

...

Een multitool is voorzien van een speciaal aandrijvingsmechanisme waarop verschillende kopstukken gemonteerd kunnen worden. Dit noemen we ook wel oscillerend (alle multitools zijn oscillerend door de beweging die een multitool maakt). Doordat u er verschillende koppen op kunt zetten is de multitool multi inzetbaar voor onder andere: zagen, voegen, schrapen, schuren, verwijderen, slijpen of polijsten. Uiteraard is elk model anders en afhankelijk van welk soort apparaat u zoekt of kiest. Eigenlijk kunnen de toepassingsmogelijkheden oneindig zijn van een multitool. Over het algemeen worden er bij een multitool een aantal koppen meegeleverd zodat u meerdere werkzaamheden kunt uitvoeren, let altijd goed op als u een multitool aanschaft wat er standaard wordt meegeleverd. Overigens is het ook eenvoudig om allerlei verschillende onderdelen te kopen voor een multitool bij ons. Kortom, een multitool is perfect voor precisieklussen en ideaal om mee te polijsten, slijpen, snijden en zagen. Een multitool is de perfecte koop als u bezig gaat met een renovatieklus, ook is een accu multitool handig om mee te nemen omdat deze zeer compact is. U kunt ook de invalzaagbladen 90 graden draaien zodat u makkelijk in hoeken de multitool kunt gebruiken, super handig al zeggen wij zelf!

Bij Toolmax vindt u een aantal betrouwbare multitools in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe multitool en/of bijpassende accessoires.

Waar let u op bij aankoop van een multitool?

Bij het kopen van een oscillerende multitool is het belangrijk om na te denken waar u de multitool gaat gebruiken, het vermogen, accessoireset en of de machine een starlock systeem heeft.

Wanneer u een multitool gaat kopen is het handig om te bedenken waar u de multitool wilt gaan gebruiken en hoelang u de machine wilt gaan gebruiken. Wilt u de multitool langdurig gebruiken en weet u zeker dat u de machine op een stopcontact kunt aansluiten, dan kunt u kiezen voor een multitool op netstroom. Als u de multitool voor een korte tijd gaat gebruiken dan zal een accu multitool voor u voldoen.

Het vermogen van de multitool zorgt voor de kracht van de machine. Des te meer vermogen, des te meer kracht. Het is dus zinnig om vooraf goed na te denken over wat u allemaal met uw multitool wilt doen. Het zou namelijk jammer zijn dat u uw gekochte multitool niet kunt gebruiken voor de klus die u wilt gaan doen omdat uw multitool bijvoorbeeld te weinig vermogen heeft.

Bij de aanschaf van een multitool is het raadzaam om te kijken of er een accessoireset bijgeleverd wordt en of er in de set geschikte tools zitten die voor uw klus geschikt zijn. Zo zorgt u ervoor dat u achter niet alsnog een andere tool bij zou moeten kopen.

Als de multitool beschikt over een starlock systeem, dan kunt u ook nieuwe onderdelen van ander merken gebruiken. Dit kan erg handig zijn wanneer het merk van uw multitool een bepaald onderdeel niet heeft terwijl een concurrent dit onderdeel wel heeft.

Multitools van de beste merken

We hebben enkel multitools van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele multitool, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Metabo, Bosch Blauw, Makita en Femi. Voor de tafelslijpmachines van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires, zoals zaagbladen en schuurpapier. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een multitool.

Een multitool bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe multitool bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een multitool? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


51 artikel(en)

51 artikel(en)