Dompelpomp

Een dompelpomp is geschikt om eenvoudig water weg te pompen om zo een ruimte weer droog te krijgen. U kunt een dompelpomp ook gebruiken als u bijvoorbeeld een zwembad leeg wilt pompen.

Bij Toolmax vindt u een aantal betrouwbare dompelpompen in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe dompelpomp en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een dompelpomp?

Bij het kopen van een dompelpomp is het belangrijk om eerst te kijken in welke ruimte in de pomp wilt plaatsen, of er mogelijkheden zijn om te pomp aan te sluiten, hoeveel capaciteit de pomp moet hebben en waar u het water vandaan wilt halen en naartoe wilt brengen.

De capaciteit en opvoerhoogte van een dompelpomp zijn belangrijke aspecten van de pomp om rekening mee te houden. De ene pomp heeft een hogere capaciteit dan de andere en kan dus meer liter water per uur verwerken en de andere pomp heeft een hogere opvoerhoogte dan de anderen. Hier dient u dus goed naar te kijken.

Denk er ook goed over na of de dompelpomp automatisch in en uit moet kunnen schakelen. In en uit schakelen gebeurt door de vlotter in de pomp. In de automatische stand zijn pompen niet in staat om droog te zuigen.

Kijk bij de aankoop van een dompelpomp ook goed welke accessoires bij de pomp worden geleverd. Bij sommige pompen worden meerdere accessoires geleverd terwijl u deze bij een andere pomp los bij dient te kopen.

Let er bij de aanschaf van een dompelpomp ook op of deze geschikt is voor alleen schoonwater of ook vuilwater. Het leegpompen van een kelder kan bijvoorbeeld met een schoonwaterpomp terwijl het leegpompen van een put met een vuilwaterpomp gedaan dient te worden. Dit omdat het water in een put vaak verontreinigd is.

Dompelpompen van de beste merken

We hebben enkel dompelpompen van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele dompelpomp, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Metabo, Makita en Airmec. Voor de dompelpompen van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een tafel dompelpomp.

Een dompelpomp bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe dompelpomp bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een dompelpomp? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 113

1-72 of 113