Camera

Een inspectiecamera, ook wel een endoscoop camera genoemd, kunt u gebruiken voor het achterhalen van problemen in bijvoorbeeld een riool. Zo kunt u met een inspectiecamera vinden waar vreemde geurtjes of lekkages vandaan komen en waar een mogelijke verstopping zit. Met behulp van een inspectiecamera kunt u voorkomen dat u uw leidingen of vloer open dient te breken.

Bij Toolmax vindt u een aantal betrouwbare inspectiecamera’s en thermocamera’s in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe inspectiecamera en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een inspectiecamera?

Bij het kopen van een inspectiecamera is het raadzaam om te letten op de verschillende camera’s en hoe het beeld verzonden wordt naar het beeldscherm.

De meest voorkomende opties zijn de iPhone en de Android endoscoop modellen. Dit zijn vaak de wat voordeligere modellen en kun je aansluiten op je computer, laptop, IPhone of Android smartphone. De kabel van deze camera’s zijn flexibel en kunt u vergelijken met een oplaadkabel. Het nadeel van deze kabels is dat het lastiger is om een stabiel beeld te krijgen.

Een inspectiecamera biedt USB aansluitmogelijkheden en biedt in de meeste gevallen een uitstekend en stabiel beeld. Dit komt doordat deze modellen voorzien worden van een semi-flexibele kabel. Net iets steviger dan de gewone kabel. U kunt de opname in veel gevallen opslaan op een SD-kaart. Een inspectiecamera die u via een USB aansluiting kunt verbinden zijn vaak zeer compact en erg handzaam. Tevens zijn deze camera’s vaak ook niet duur.

Inspectiecamera’s van de beste merken

We hebben enkel inspectiecamera’s van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele inspectiecamera, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Milwaukee, Bosch Blauw en Laserliner. Voor de inspectiecamera’s van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een inspectiecamera.

Een inspectiecamera bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe inspectiecamera bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een inspectiecamera? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


38 artikel(en)

38 artikel(en)