Decoupeerzaag

Een decoupeerzaag is een zaagmachine die u kunt gebruiken om nauwkeurig door materialen zoals hout, kunststof, aluminium en staal te zagen. Een decoupeerzaag is een precieze machine wat hem bruikbaar maakt voor de fijnere zaagklussen. De machine heeft een kort zaagblad dat op een neer bewogen wordt waarbij het toerental vaak instelbaar is. Het instellen van het toerental is erg handig voor het zagen in verschillende materialen. Een decoupeerzaag is erg wendbaar waardoor deze uiterst geschikt is om bochten en andere vormen mee te zagen.

Bij Toolmax vindt u een groot aantal betrouwbare decoupeerzagen in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe decoupeerzaag en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een decoupeerzaag?

Wanneer u een decoupeerzaag wilt aanschaffen raden wij u aan om te letten op vermogen, blaasfunctie, stofafzuiging, zaagdiepte, zaagbladen, de zaagsnelheid en of de machine werkt op een accu of met een snoer.

Het vermogen van de decoupeerzaag is bepalend voor de kracht van de machine. Des te meer wattage de zaag heeft, des te meer vermogen de machine heeft. Meer vermogen is erg handig wanneer u grote stukken wilt zagen en de decoupeerzaag veelvuldig gaat gebruiken.

Als u met precisie aan het zagen bent is het belangrijk dat u goed zicht hebt op de zaaglijn. Er zijn decoupeerzagen met een blaasfunctie waarbij het stof constant weggeblazen wordt waardoor de zaaglijn zichtbaar blijft. Sommige machines hebben de luxe dat u kunt instellen hoe hard de machine het stof wegblaast. Het nadeel van een blaasfunctie is dat u achteraf alsnog het zaagsel dient op te ruimen.

Bij het zagen van hout is een van de belangrijkste accessoires de stofafzuiging. Niet elke decoupeerzaag beschikt over deze functie. Een voordeel van machine met een blaasfunctie en stofafzuiging is dat u de zaaglijn altijd blijft zien en na afloop geen zaagsel meer op hoeft te ruimen omdat dit direct opgezogen wordt. Erg handig dus om uw werkplaats schoon te houden en daarbij nog eens nauwkeurig te kunnen zagen.

Verder is de zaagdiepte, de zaagbladen en de zaagsnelheid erg belangrijk. Het is belangrijk om de zaagdiepte van uw klus te weten voordat u een decoupeerzaag koopt. Wanneer de zaagdiepte niet diep genoeg is, zal u niet door het te zagen materiaal kunnen zagen. Het soort zaagblad wat u gaat gebruiken is een van de belangrijkste elementen. Er zijn zaagbladen die specifiek gemaakt zijn voor het zagen van scherpe bochten en verschillende soorten materiaal. Het aantal tanden op het zaagblad is ook van belang. Des te meer tanden het zaagblad heeft, des te fijner het zaagresultaat zal zijn. Naast de zaagdiepte en zaagbladen is de zaagsnelheid ook van belang. De zaagsnelheid heeft vooral te maken met hoe netjes uw zaagwerk zal zijn. Als u bijvoorbeeld hout zaagt kunt u een veel hogere zaagsnelheid instellen dan wanneer u kunststof zaagt. U heeft dus afhankelijk van het materiaal een andere zaagsnelheid nodig.

Decoupeerzagen van de beste merken

We hebben enkel decoupeerzagen van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele afkortzaag, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Makita, Metabo, Festool en Bosch. Voor de decoupeerzagen van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een decoupeerzaag.

Een decoupeerzaag bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe decoupeerzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een decoupeerzaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 89

1-72 of 89