Breekhamer

Een breekhamer is een machine waarmee u doormiddel van een elektrische beitel zware sloopwerkzaamheden kunt verrichten. De machine heeft een grote beitel die op en neer beweegt door een elektrisch of pneumatisch aangedreven motor. Een breekhamer kan zo een slagsterkte bereiken tot wel 2000 slagen per minuut. Hiermee kunt u gemakkelijk beton, steen of tegelwerk breken. U kunt een breekhamer zowel binnen als buiten gebruiken.

Bij Toolmax vindt u een groot aantal betrouwbare breekhamers in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe breekhamer en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een breekhamer?

Wanneer u een breekhamer wilt aanschaffen raden wij u aan om te letten op het vermogen, soorten beitels, gebruiksgemak en het gewicht. Voordat u gaat beginnen met uw sloopwerkzaamheden is het raadzaam om na te gaan voor wat voor soort sloopwerkzaamheden u de machine wilt gaan gebruiken.

De kracht van de machine wordt bepaald door het aantal watt en slagen per minuut. Een breekhamer met veel vermogen sloopt bijvoorbeeld moeiteloos stevige muren. Wanneer u dus vooraf weet dat u langdurige en zware sloopwerkzaamheden gaat verrichten, is het aan te raden om een krachtige machine te kiezen. Voor kleinere sloopwerkzaamheden kunt u prima uit de voeten met een breekmachine met een minder krachtige motor.

Breekhamers worden vaak geleverd met een puntbeitel en een platte beitel. Een puntige beitel kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een tegel uit de vloer los te beitelen. Een platte beitel is handig voor het lostikken van tegels. Naast de puntbeitel en de platte beitel zijn er nog een aantal andere beitels die u kunt gebruiken voor uw sloopwerkzaamheden. Voordat u een breekhamer koopt is het dus raadzaam om goed te kijken welke soorten beitels er geschikt zijn voor de machine. Sommige breekhamers worden overigens met meerdere beitels geleverd. Let hier altijd goed op.

Het gebruiksgemak van een breekhamer is ook erg belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een goede en stevige grip hebben tijdens langdurige sloopwerkzaamheden, dan is een soft grip handgreep vrij essentieel. Sommige breekhamers hebben nog een extra zij-handgreep waardoor de machine een betere stabiliteit heeft. Een ander belangrijk punt is het makkelijk kunnen verwisselen van de beitels. Wanneer u dit moeiteloos kan doen, kunt u tijd besparen tijdens uw klus. Een ander punt om op te letten is de lengte van de kabel van de breekhamer. Let hierbij op dat de lengte van de kabel lang genoeg is om mee te werken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nog een kabelhaspel te kopen zodat u niet direct in de buurt van een stopcontact dient te werken.

Het gewicht van een breekhamer is ook van belang wanneer u bijvoorbeeld langdurig gaat slopen. Na een tijd zal u zeker last van uw armen en rug kunnen krijgen. Wanneer u dus langdurig sloopwerkzaamheden gaat uitvoeren, is het handig om een breekhamer van het lichtere segment te kiezen. Hierbij dient u dan wel weer rekening te houden met het vermogen van de breekhamer zodat deze groot genoeg is voor uw sloopwerkzaamheden.

Breekhamers van de beste merken

We hebben enkel breekhamers van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele breekhamer, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Makita, Milwaukee, DeWalt en Bosch. Voor de breekhamers van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires, zoals beitels. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een breekhamer.

Een breekhamer bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe breekhamer bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een breekhamer? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 97

1-72 of 97