Bandschuurmachine

Een bandschuurmachine is een krachtige schuurmachine bestaande uit twee rollen waarover een schuurband gespannen wordt die door een elektromotor wordt aangedreven. Bandschuurmachines zijn geschikt voor grotere en kleinere werkstukken en kunnen draagbaar of stationair zijn.

Bij Toolmax vindt u een groot aantal betrouwbare bandschuurmachines in ons assortiment, stuk voor stuk van gerenommeerde merken. We helpen u graag bij uw keuze voor een nieuwe bandschuurmachine en/of bijpassende accessoires.

...

Waar let u op bij aankoop van een bandschuurmachine?

Wanneer u een bandschuurmachine wilt aanschaffen raden wij u aan om te letten op het gewenst gebruik, vermogen, schuuroppervlak, snelheid en gemak.

Wanneer u een bandschuurmachine wilt kopen dient u zichzelf af te vragen waar u de bandschuurmachine voor wilt gaan gebruiken en hoe vaak u de machine gaat gebruiken. Gaat u de machine vaak gebruiken dan kunt u al snel kijken naar een professionele bandschuurmachine. Mocht u de machine minder vaak en minder lang gebruiken, dan kunt u kijken naar een basis machine.

Het vermogen dat een bandschuurmachine nodig heeft, hangt af van het werk dat u met de machine wilt doen. Wilt u bijvoorbeeld alleen hout bewerken, dan kunt u kiezen voor een bandschuurmachine met een lager vermogen. Wilt u ook andere materialen bewerken, dan kunt u beter kiezen voor een machine met meer vermogen. Een hoger vermogen zorgt er ook voor dat de afwerking er professioneler uit zal gaan zien maar zal wel meer elektriciteit verbruiken.

Het schuuroppervlak van de machine is ook van belang. Wanneer u een band met een groot schuuroppervlak heeft, zal dit minder tijd en minder inspanning in beslag nemen dan wanneer u een band met een kleiner schuuroppervlak kiest.

De snelheid van de bandschuurmachine is ook een belangrijk aspect. Een machine met een hogere snelheid zal ervoor zorgen dat u sneller klaar bent met dezelfde taak. De snelheid van een bandschuurmachine wordt aangegeven in meter per minuut of in het aantal omwentelingen per minuut (rpm). Sommige bandschuurmachines hebben de optie om zelf de snelheid in te stellen.

Tegenwoordig zijn vrijwel alle bandschuurmachines uitgerust met een systeem om de band eenvoudig te verwisselen. Omdat niet alle machines dit al hebben, raden wij u aan om hier ook goed rekening mee te houden.

Bandschuurmachines van de beste merken

We hebben enkel bandschuurmachines van betrouwbare merken in ons assortiment. Of u nu een hobbymatige klusser bent of dat u juist op zoek bent naar een professionele bandschuurmachine, wij helpen u graag verder. Merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld Makita, Festool, DeWalt en Hitachi. Voor de bandschuurmachines van deze merken verkopen wij ook een groot aantal officiële en universele accessoires. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een bandschuurmachine.

Een bandschuurmachine bij Toolmax bestellen

Toolmax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat.

Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe bandschuurmachine bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een bandschuurmachine? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


4 artikel(en)

4 artikel(en)