Bosch Professional

  www.Bosch-Professional.nl
  Bosch uitgebreide garantie

  Bosch ontwikkelt innovatieve, hoogwaardige elektrische gereedschappen die gegarandeerd professionele resultaten opleveren op alle gebied van vakmanschap. De tools van Bosch zijn betrouwbaar, krachtig en robuust, voldoen aan de hoogste eisen en maken uw werk eenvoudiger. De draadloze accugereedschappen van Bosch blinken vooral uit door hun lange levensduur, hoge prestatievermogen en zeer lange looptijd.

  De Power Tools Division (Bosch Blauw) van de Bosch Groep is de wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en accessoires voor elektrisch gereedschap. Met voor elke klus gereedschap en machines staat Bosch garant voor elke klus. Het succes van Bosch Power Tools is te danken aan de constante innovatie. Elk jaar brengt het bedrijf meer dan 100 nieuwe producten en/of nieuwe versies van producten uit.

  Het assortiment van Bosch Blauw is enorm. Zo ook bij Toolmax, dit omdat wij officiële dealer zijn. U kunt bij ons terecht voor boormachines, bladblazers, haakse slijpers, stofzuigers, afkortzagen en nog meer dan 50 andere productcategoriëen.

  Scroll naar beneden om ons gehele Bosch Blauw assortiment te bekijken of klik op één van de populaire categoriëen.

  18V gereedschap | Schuurmachines | Accu boormachines | Afkortzagen | Accessoires

  32 artikel(en)

  32 artikel(en)