Altrex

  www.altrex.nl

  De geschiedenis van Altrex begint zo’n 70 jaar geleden in Rijswijk. De heren Stedehouder en Bijlo startten samen een bedrijf onder de naam Bijstede. In 1956, zes jaar na de oprichting, verhuisde het bedrijf naar Nunspeet, waar Bijstede bijna 50 jaar gevestigd bleef. In deze jaren groeide Het bedrijf uit tot een internationale onderneming met vestigingen over de hele wereld. Door deze groei en het internationale succes veranderde het bedrijf de naam in het nu zo bekende Altrex.

  Bij Altrex staat innovatie centraal. Al sinds de oprichting in 1950 streeft het bedrijf naar vernieuwing. Deze drang om te innoveren gaat niet om het innoveren zelf, maar om het werken op hoogtes veiliger en makkelijker te maken. Door te innoveren zorgt Altrex er ook voor dat zij de nummer 1 in klimmaterieel blijven. Of het nou gaat om vouwladders, steigers, telescopische ladders of keukentrapjes gaat.

  Toolmax is officiële dealer van Altrex. Het gehele assortiment kunt u hieronder vinden, of klik op één van de populaire categorieën.

  Telescopische ladders | Rechte ladders | Vouwladders | Steigers

  1 artikel(en)

  1 artikel(en)