Inloggen
Klusmandje
   Gratis verzending vanaf € 60,-*              Vandaag verzonden indien op voorraad én voor 22:45 besteld              Same Day Delivery indien voor 11:00 besteld

Bosch Groen Accu Haakse Slijper

Prijs
tot
Prijs filteren
Voorraad
Diameter slijpschijf
Koffer
Voltage
Voltage
Volt (V) is de eenheid waarmee elektrische spanning wordt uitgedrukt. Hoe hoger het accuvoltage, hoe krachtiger de machine. Verreweg de meeste accumachines hebben een 18V accu.

Bosch Groen Accu Haakse Slijper

Als je op zoek bent naar een Bosch Groen Accu Haakse Slijper, dan ben je bij ToolMax aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in professioneel gereedschap en hebben een uitgebreid assortiment aan haakse slijpers.

Waarom kiezen voor een Bosch Groen Accu Haakse Slijper?

De Bosch Groen Accu Haakse Slijper is een uitstekende keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Deze haakse slijper werkt op accu, wat betekent dat je niet beperkt bent door een snoer en dus meer bewegingsvrijheid hebt. Bovendien is de Bosch Groen Accu Haakse Slijper krachtig en betrouwbaar, precies wat je verwacht van Bosch gereedschap.


Wat is belangrijk bij het kopen van een Bosch Groen Accu Haakse Slijper?

Er zijn een aantal dingen belangrijk bij het kopen van een Haakse Slijper, wij zetten ze vene op een rijtje:


Vermogen en accuduur

Het vermogen en de accuduur zijn belangrijk voor de prestaties van de haakse slijper. Kijk naar het voltage en de ampère-uur (Ah) van de accu. Een hoger voltage en Ah betekent meer kracht en een langere werktijd.


Accu compatibiliteit

Bosch Groen heeft een accu-systeem waarbij de accu's uitwisselbaar zijn tussen verschillende Bosch Groen gereedschappen. Dit kan een voordeel zijn als je al andere Bosch Groen gereedschappen hebt.


Schijfdiameter

Haakse slijpers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De schijfdiameter die je nodig hebt, hangt af van het soort werk dat je wilt doen. Voor fijner, gedetailleerder werk heb je waarschijnlijk een kleinere schijf nodig, terwijl je voor grotere klussen een grotere schijf nodig hebt.


Veiligheidsfuncties

Kijk naar veiligheidsfuncties zoals een dodemansschakelaar, herstartbeveiliging, en beschermkap.


Gewicht en ergonomie

Een lichtere slijper is makkelijker te hanteren, vooral als je voor langere tijd werkt. Let ook op de ergonomie van de slijper, zoals de plaatsing van de handvatten en de balans van het gereedschap.

Gebruik de Filteroptie op onze website om de voor jou beste Accu Haakse Slijper te vinden


Haakse slijper accessoires

Wij bieden ook een breed scala aan accessoires aan om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je haakse slijper kunt halen. Van hoogwaardige slijpschijven tot beschermkappen en extra handgrepen - we hebben alles wat je nodig hebt om je klus te klaren. Of je nu metaal snijdt, steen slijpt of roest verwijdert, onze accessoires voor Bosch Groen Haakse Slijpers helpen je om je werk efficiënt en veilig te doen.

Filter
Weergave:
Sorteren:
Bosch Groen AdvancedGrind 18V-80 | Accu Haakse Slijpmachine | 18 V | In doos 06033E5100
122,43 101,18 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Klusmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen