Bosch Groen

Bosch Groen

www.bosch-do-it.nl

Robert Bosch GmbH is een internationale technologisch en dienstverlenend bedrijf bestaande uit meerdere divisies die is opgericht in 1886 in Stuttgart, Duitsland door Robert Bosch als 'Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik'.

...

Het bedrijf bestaat uit diverse divisies: automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten, energie- en bouwtechnologie. De Bosch groep bestaat uit ‘Robert Bosch GmbH’ en ongeveer 440 dochter ondernemingen/ maatschappijen.


Het bedrijf werd in 1897 de meest succesvolle toeleverancier in de automobielsector door dat Robert Bosch er in slaagde om zijn magneetontsteking te installeren in een auto, een van de grootste technologische problemen waarmee de automobieltechniek worstelde.


Bosch groen onderscheidt zich door hun speciale lijn aan producten met goede kwaliteit machines die te gebruiken zijn voor particulieren/ de DYI (do it yourself) line. Ook onderscheidt Bosch zich door bij hun duurzaamheidsdoelen (de #LikeABosch), waarbij vooral de volgende punten centraal staan: de CO2-voetafdruk op lange termijn verkleinen en de bevordering van een circulaire economie die het milieu en klimaat beschermt. Een voorbeeld hiervan is machines designen met een langere levensduur (een voorbeeld hiervan is de AdvancedDrill 18 net een intelligente Syneon-chip voor een langere levensduur, bovendien zit de machine in een koffer die voor meer dan 90% bestaat uit gerecycled kunststof.


Het assortiment van Bosch Groen bestaat uit o.a.: tuinmachines, (robot)maaiers, schuurmachines en diverse soorten boormachines.

>br>Bosch Groen Actie

1-72 of 464

1-72 of 464