Bing

Bessey Horizontale spanner met open arm en horizontale basisplaat STC-HH /40

Bessey Horizontale spanner met open arm en horizontale basisplaat STC-HH /40

Artikelnummer: STC-HH50
Bessey Horizontale spanner met open arm en horizontale basisplaat STC-HH /40. Koop nu snel online bij Toolmax! Betaal veilig en vertrouwd via uw eigen bank.

Snel leverbaar: Levertijd: 3 - 4 werkdagen

€ 25,87 Excl. BTW: € 21,38 ( Adviesprijs: € 30,65 )

Bij dit product, ontvangt u 26 punt(en) 26 = € 0,33

U ontvangt de punten wanneer u bent ingelogd. De punten kunnen bij een volgende bestelling ingewisseld worden.
Beschrijving

Bessey Horizontale spanner met open arm en horizontale basisplaat STC-HH /40

Bessey Horizontale spanner met open arm en horizontale basisplaat STC-HH /40

Met de nieuwe variabele kniehefboomspanners van BESSEY kunnen werkstukken met sterk verschillende hoogten snel en veilig bevestigd worden om ze vervolgens te kunnen bewerken. Daarmee zijn ze bijvoorbeeld perfect geschikt voor toepassing in de productie van kleine series. Een in het oog springend kenmerk van de beide BESSEY snel-spanners is de automatische aanpassing aan sterk verschillende werkstuk-hoogten of -breedten; en dit met een nagenoeg gelijkblijvende spankracht. De spankracht kan door middel van een eenvoudige verdraaiing van een stelschroef in de overbrenging perfect worden aangepast aan de door de werkstukken gestelde eisen. Bovendien is het voorbeeldgat in de basisplaat dusdanig flexibel uitgevoerd dat u voor een snelle en veilige bevestiging absoluut niets meer nodig zult hebben. De kniehefboomspanner past zich automatisch aan het werkstuk aan. De traploos verstelbare spanwijdte bedraagt bij de loodrechtspanner en bij de schuifstangspanner. De spankracht blijft daarbij nagenoeg ongewijzigd. Een tijdrovende hand-matige instelling van de drukschroef is zodoende niet nodig.
Door middel van een stelschroef onder de hefboom in de overbrenging kan de (550 lbs.) naar wens worden aangepast.
Zowel voor mm als voor inches passend gemaakt biedt de basisplaat de perfecte oplossing voor een snelle en veilige bevestiging van de snelspanner.
De anti-slip-beveiliging en de kunststofommanteling met zacht inlegmateriaal zorgen ervoor dat de ergonomisch gevormde greep uitstekend in de hand ligt en een stevige "grip" heeft.
Automatische traploze aanpassing van de spanhoogte bij nagenoeg gelijkblijvende spankracht – zonder handmatige wijziging van de positie van de drukschroef

Bijzonderheden
  • 0,38 kg
  • spanwijdte a 1,5625inch
  • max. spankracht 2500N
  • spanwijdte a 40mm
  • verpakkingseenheid 1st
Extra informatie

Extra informatie

EAN 4008158035734
Spanwijdte a (mm) 40
Gewicht 0,38
Alternatieven