Let op: wegens grote drukte bij de vervoerders kan je pakket langer onderweg zijn.

Gratis Makita accu bij aankoop van een CXT, LXT of XGT machine

Bestel nu een Makita actie CXT, LXT of XGT machine en ontvang een gratis accu.

Bij de aanschaf van een actiemachine in de actieperiode van 1 december 2020 t/m 31 Maart 2021 kunt u, na registratie, een gratis accu aanvragen. In deze categorieën staan de actiemodellen. 

  • Bij een 12V Max machine ontvangt u een gratis 12V Max 2,0Ah accu
  • Bij een 18V machine ontvangt u een gratis 18V 5,0Ah accu
  • BIj een 40V Max machine ontvangt u een gratis 40V Max 2,0Ah accu

Registreer uw machine op Makita.nl

Doelgroepen voor deze actie: 

1. Zakelijke gebruikers.
Je dient een BTW- en KvK nummer te verstrekken. Je kunt zoveel actieproducten aanschaffen als je wil, en per actieproduct 1 gratis accu aanvragen.

2. Particuliere gebruikers.
Koop je twee of meer identieke actieproducten in deze actieperiode, dan kun je er maximaal 1 registreren voor een gratis accu.

Actievoorwaarden:
1. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Toolmax is een officiële Makita dealer. Bij vragen hierover neem vooraf contact op met de Makita Klantenservice (040-2064040) om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
2. Als niet-ingezetene van Nederland (o.a. België) kun je gebruik maken van de acties waarbij je het gratis actie-item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland. 
3. De aankoopdatum ligt in de periode van 1 december 2020 tot en met 31 maart 2021. De aankoopdatum dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
4. De registratie dient plaats te vinden tot en met 30 april 2021. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
5. Een overzicht van deelnemende actieproducten vind je op makita.nl/aanbieding.
6. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende
machine(s).
7. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een gratis actie-item.

Klik hier om naar alle voorwaarden en de aanvraagprocedure te gaan.

1-72 of 475

1-72 of 475