Fiskars Pro assortiment

  FISKARS PRO GEREEDSCHAPPEN: MAXIMALISEER JE KRACHT EN VERMINDER NEGATIEVE GEVOLGEN

  Met gepatenteerde technologieën en geavanceerde ergonomie zijn Fiskars Pro gereedschappen intelligent ontworpen. Ze zijn onvermoeibaar bestudeerd en getest om je te helpen bij het slopen, bouwen of een combinatie van beide.

  EFFICIËNT EN ERGONOMISCH WERKEN

  Fiskars Pro gereedschappen zijn ontworpen om je kracht te maximaliseren en negatieve gevolgen te verminderen. Schokken en trillingen worden geabsorbeerd, waardoor je langer en comfortabeler kunt werken.

  Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, Fiskars Pro gereedschappen helpen je om efficiënt en ergonomisch te werken.

  ISOCORE™ TECHNOLOGIE

  IsoCore™ technologie is een innovatieve oplossing die speciaal is ontworpen om het werk van professionals te vergemakkelijken. De technologie maakt gebruik van een unieke isolatiehuls die schokken en trillingen absorbeert, waardoor de belasting op het lichaam wordt verminderd.

  POWERGEAR® TECHNOLOGIE

  PowerGear® technologie is een gepatenteerde gereedschapstechnologie die je hefboomwerking vermenigvuldigt voor 40% meer kracht. Dit is vooral merkbaar tijdens het zwaarste deel van de snede.

  CARBONMAX™ TECHNOLOGIE

  CarbonMax™ technologie is een geavanceerde methode om messen te produceren die langer scherp blijven dan traditionele messen. Deze technologie maakt gebruik van een speciaal koolstofgehalte in het staal, wat zorgt voor een hogere hardheid en duurzaamheid van het mes. Dit betekent dat je langer kunt blijven snijden zonder het mes te hoeven slijpen.


  70 artikel(en)

  70 artikel(en)