Accu Haakse boormachine

Een accu haakse boormachine is ideaal voor de boorwerkzaamheden op moeilijke plekken en lastige hoeken. Vaak vinden de werkzaamheden van een haakse boormachine plaats in donkere of ruimtes met slecht zicht, hierdoor hebben veel haakse boormachines een zoeklicht wat zich kenmerkt aan dit model. Wat de haakse boormachines uiteraard nog meer kenmerkt is dat de kop haaks staat waardoor het makkelijk boren is op oppervlaktes waar normaal lastig op te werken is. Een accu haakse boormachine wordt vaak gebruikt voor in het schroeven en boren in kasten of keukens.

...

Verschillende varianten accu haakse boormachines

De voornaamste verschillen tussen accu haakse boormachines zijn over het algemeen de voltage en wat er standaard wordt meegeleverd. Uiteraard kunnen de specificaties ook verschillen, houdt hier goed rekening mee wanneer u een haakse boormachine wilt aanschaffen. Ook is het verstandig om goed te kijken wat er wordt meegeleverd bij de haakse boormachine. De populairste keuze is de 14,4V of de 18V, deze beide uitvoeringen kunnen voor zowel zware als lichte werkzaamheden gebruikt worden. Sommige accu haakse boormachines zijn uitgerust met LED verlichting, zodat u goed zicht hebt tijdens het schroeven of boren. Bepaalde haakse boormachines hebben ook meerdere instelbare snelheden.

De voordelen van een accu haakse boormachine

Uiteraard is het aller grootste voordeel dat de kop haaks staat, dit zodat u makkelijk bij hoekjes kunt schroeven en boren. De haakse boormachine is ideaal voor kleine en nauwe ruimtes zoals kasten, keukens maar ook badkamers. Omdat de haakse boormachine op accu is, is hij makkelijker in gebruik dan een haakse boormachine op netstroom.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu haakse boormachine kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu haakse boormachines en accessoires hiervoor.

Accu haakse boormachine van de beste merken

Wij hebben een hoop accu haakse boormachines in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT & Metabo. Dit zijn accu haakse boormachines voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu haakse boormachine, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, bitjes , koffers & handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu haakse boormachine. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu haakse boormachine bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


42 artikel(en)

42 artikel(en)