Accu Spijker / Nietmachine

Wanneer u opzoekt bent naar een tool voor het niet van bepaalde materialen is de accu tacker uitermate geschikt! Tackers worden ook wel schietpistolen of nietpistolen genoemd. Een tacker is een zeer handig en onmisbaar gereedschap voor bijvoorbeeld het stofferen of afwerken van meubels of lijsten.

...

De meeste accu tackers worden op een duurzame manier gemaakt en worden door de fabrikant voortdurend getest om de prestaties te optimaliseren. Onze accu tackers hebben een langere werkduur en over het algemeen een korte laadtijd. Een accu tacker staat garant voor een constante prestatie en hebben een ergonomische handgreep waardoor u efficiënt en veilig kunt werken zonder te hoeven stoppen. Wat ook handig is dat de meeste accu tackers beschikken over een contactmechanisme, dit zorgt ervoor dat de tacker vergrendeld blijft totdat hij contact maakt met een oppervlak, dit is voor de veiligheid zodat er niet per ongeluk een spijker wordt afgevuurd. Een tacker werkt met een druksysteem, hierdoor is de kracht groter dan bij bijvoorbeeld een handmachine. Wanneer u een accu tacker wilt aanschaffen kijken dan goed waarvoor de tacker geschikt is, bijvoorbeeld voor rechte brads, schuine brads, krammen, betonnagels of stripnagels. Accu tackers zijn onder andere geschikt voor dakplaten, multiplex, gevelbekleding en nog vele andere doeleinden.

Het verschil tussen een tacker en een nietmachine

Bij een nietmachine schieten de nietjes nooit helemaal in het materiaal. Bij een tacker verdwijnen de brads helemaal in het materiaal.

Wat zijn de voordelen van een accu tacker

Een accu tacker is flexibel en compact doordat deze op accu werkt. Nieten gaat stukken eenvoudiger door het druksysteem van de tacker. Het is mogelijk om op welke plaats dan ook te nieten.

Advies of hulp nodig?

Voor nog meer tips over de aanschaf van een accu tacker kunt u een kijkje nemen bij onze Toolblog, hier proberen wij over elke soort machine een onderwerp te schrijven. Komt u hierna er toch nog niet uit, of wilt u meer informatie, dan kunt daarnaast natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over onze accu tacker en accessoires hiervoor.

Accu tacker van de beste merken

Wij hebben een hoop accu tacker in ons assortiment. Dit allemaal van betrouwbare merken. Denk hier bijvoorbeeld aan Makita, Bosch Blauw, Festool, DeWALT, Senco, Dutack & Bostitch. Dit zijn accu kitspuiten voor zowel professioneel als particulier gebruik. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw accu multitool, denk hier bijvoorbeeld aan: accu’s, opladers, spijkers, brads , koffers & handgrepen. Doordat wij nauw samenwerken met de merken die wij voeren, kunt u bovendien regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke acties en aanbiedingen bij de aanschaf van een accu tacker. Wij proberen altijd zo concurrerend mogelijk te zijn met onze concurrenten en bieden u een zo goed mogelijk prijs.

Waarom een accu tacker bij ToolMax bestellen

ToolMax is uw betrouwbare partner als het om de aanschaf van nieuw gereedschap gaat. Wij bestaan al sinds 2005 en u kunt dan ook zorgeloos een nieuwe afkortzaag bij ons bestellen. Hulp nodig bij het uitkiezen van een nieuwe zaag? Dan kunt u ons altijd even bellen of een bericht sturen. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. Omdat wij begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, is het bij voorraadartikelen vaak mogelijk om voor Same Day Delivery te kiezen. Maar ook wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. De gedetailleerde levertijd staat bij ieder product beschreven.


1-72 of 110

1-72 of 110